Mikä takapihalla?

hey you!

Olemme Susanna ja Viivi. Tarjoamme hääkuvausta pareille, jotka haluavat rentoja ja tunnelmallisia kuvia pienen porukan hääpäivästään.

Olemme erikoistuneet kuvaamaan juuri pieniä häitä, koska haluamme rohkaista ihmisiä järjestämään juuri omanlaiset häät ja kutsumaan vain ne oikeasti rakkaimmat ihmiset. Ei velvollisuusvieraita, kiusallisia hääleikkejä tai muutakaan, mikä ei tunnu omalta. Mukana vain tärkeimmistä tärkeimmät.

Intohimomme on antaa kaikki osaamisemme ja aikamme teidän käyttöönne, jotta saatte konkreettiset muistot elämänne suurimmasta päivästä ja teille tärkeimmistä ihmisistä.

Enemmän kuin vain hääkuvaaja

Extrakaaso, hääsuunnittelija, tsemppaaja ja ystävä

Me olemme Susanna ja Viivi, yrittäjät Takapihalla Hääkuvauksen takana. Yhdessä autamme teitä järjestämään unelmienne pienet ja intiimit häät luonnon keskellä. Viivi on valokuvaajanne ja hän kuvaa harjoituskuvat ja hääkuvat. Susanna  auttaa teitä erityisesti kuvatuotteiden ja albumin suunnittelussa.

Meidän kauttamme saatte kuitenkin paljon enemmän kuin vain hääkuvaajan. Huolehdimme minihäistänne alusta loppuun ja autamme teitä tekemään unelmienne päivästä totta!

Meillä on paljon yhteyksiä eri hääalan ammattilaisiin ja halutessanne autamme teitä löytämään unelmienne paikan mennä naimisiin ja kaikki ammattilaiset aina musiikista tarjoiluun ja kampaajasta hääpukuihin.

Susanna auttaa kuvatuotteissa niin harjoituskuvien kuin hääkuvien osalta ja suunnittelee kanssanne teille upean hääalbumin häiden jälkeen.

Viivi on valokuvataituri, joka valokuvaa harjoituskuvat ja hääpäivänne luonnollisella ja rennolla tyylillään. Viivin kameran edessä on helppoa ja mukavaa olla, vaikka normaalisti pelkäisi ja ahdistuisi kuvattavana olemisesta.

VALITKAA KUVAAJA TARKKAAN

Valokuvat ovat ainoita asioita, joka puolison lisäksi jää olemaan hääpäivän jälkeen.

Siksi on todella tärkeää, että valitsette kuvaajan, joka osaa tallentaa tunnelman kuviin. Hienot kuvat eivät kuitenkaan ole tarpeeksi.

Hääpäivä ovat hyvin henkilökohtainen ja valokuvaaja on joka tilanteessa mukana. Kuvaajan valinta on siis hyvin tärkeä päätös myös sosiaalisesti. Mitä pienemmät häät on kyseessä, sitä tärkeämpää on, että teillä on valokuvaajanne kanssa niin luottavainen ja rento olo, että hän on kuin osa porukkaa.

Oikean kuvaajan kanssa kemiat kohtaavat ja on luontevaa työskennellä yhdessä. Myös itse kuvaaminen on helppoa ja mukavaa, vaikka ette olisi koskaan aiemmin olleetkaan ammattilaisen kameran edessä.

Jos pidät meidän kuvista ja tyylistä tehdä hääkuvausta, varaa videopuheluaika ja jutellaan lisää! Emme malta odottaa, että kuulemme lisää teistä ja hääsuunnitelmistanne!

Hääkuvaaja valinnalla on suuri merkitys

Pienissä häissä valokuvaajan merkitys korostuu enitestään. Valokuvaaja on kanssanne koko päivän ajan ja osana tiivistä vierasjoukkoa.

Siksi hienojen kuvien lisäksi haluatte myös ihmisen, jonka kanssa teillä synkkaa ja jonka kameran edessä on luottavainen olo.

Meidän tiimissä Viivi valokuvaa teidän harjoituskuvat ja hääkuvat ja Susanna suunnittelee kanssanne hääalbumin häiden jälkeen.

Mitä hääparit sanovat Viivin kuvauksesta?

"Viivi vaan osaa <3 tää tyttö inhos olla kameran edessä, mutta en enään "

- Heidi
"Simply put, Viivi is awesome! She was so easy to work with and has such a great eye. Our wedding photos are spectacular! She really put us at ease, making the whole process more relaxed and enjoyable. We cannot recommend her highly enough!"

- Dylan
"We couldn't be happier we chose Viivi to shoot our wedding! Pictures were more amazing than I could have ever dreamed & she captured the atmosphere perfectly! Viivi made us look so good, like models. Even it was new for both of us to be in front of camera & we were nervous how it would turn out. We were so surprised how quick & effective Viivi is. She handled all the guests super friendly and respectfully and everyone loved to have her around! Viivi is very experienced and talented photographer and I highly recommend her. She is never stressed & makes you smile easily!

- Heta
Stressitön suunnittelu
Autamme jokaisessa suunnittelun vaiheessa ja voitte tuntea painon nousevan harteiltanne, kun kuvausasioista ei tarvitse stressata yhtään.

Olemme mukana valitsemassa juuri teidän näköiset potrettipaikat ja tärkeimmät kokoonpanot ryhmäkuviin. Suunnittelemme yhdessä aikataulun, jolla saamme kaikki teille tärkeimmät hetket kuvattua.
RENTO KUVAUSKOKEMUS
Tiedämme, että kuvissa oleminen voi tuntua epämukavalta. Siksi Viivi huolehtii siitä, että kuvaustilanteessa hänen kanssaan on rentoa ja mukavaa. Potrettikuvauksessa teitä ohjeistetaan juuri sopivasti niin, että lopputuloksena on luonnolliset ja teidän näköiset kuvat.
Albumit, taulut, printit
Jokaiseen kuvauspakettiin kuuluu hääalbumi. Lähtökohtamme on, että hääparini saavat kuvat siinä muodossa, kuin he lopulta haluavat niistä nauttia. Harva toivoo kuvien jäävän loppuelämäksi kovalevylle. Lisäksi kuvia on mahdollista tilata valokuvina, tauluina ja kortteina.
Previous
Next
Hääkuvaaja-Helsinki-3

Kuvaustyyli

Tyylimme on luonnollinen ja rento. Vaikka kuvaamme yksityiskohtia, uskomme, että valokuvaajan tärkein tehtävä häissä on aitojen tilannekuvien kuvaaminen.

Uskomme, että teille tärkeimmiksi kuviksi muodostuvat tilannekuvat, joissa on teille kaikkein tärkeimpiä ihmisiä omana itsenään, ilman poseerausta.

Mitä paketteja sitten on saatavilla?