HÄÄKUVAUSHINNASTO 2022

Me haluamme antaa kaikki taitomme käyttöönne, jotta hääpäivästänne voisi karsiutua kaikki turha pois ja voitte täysin sydämin keskittyä siihen, mikä on oikeasti kaikkein tärkeintä!

TERVETULOA!

Jos haluatte pienet, intiimit häät keskellä luontoa, olette oikeassa paikassa!

Monet hääparit haaveilevat pienemmän porukan hääpäivästä, jossa on rento tunnelma eikä yhtään stressiä. He eivät kuitenkaan aina uskalla järjestää unelmiensa mukaisia häitä, koska paine isoille, perinteisille häille on kova. Häiden suunnittelun aikana voi tulla yllättäviltäkin tahoilta oletuksia ja vaatimuksia siitä, miten teidän kuuluisi järjestää oma hääpäivänne. Se voi tuoda paineita, syyllisyyden tunnetta ja epävarmuutta.

Me kuitenkin uskomme, että teillä on täysi vapaus tehdä tästä ainutlaatuisesta päivästä juuri teidän näköinen ja kutsua vain ne ihmiset, joiden haluatte todella olevan paikalla. Miten vapauttavaa kun ei tarvitse mahtua toisten ihmisten muottiin!

Moikka, me ollaan Takapihalla-TIIMI!

MITÄ "TAKAPIHALLA" TARKOITTAA?

Yleinen käsitys häistä on kaukana siitä, mitä te haluatte. Ette halua isoa juhlasalia, 120 vierasta, morsiamen ryöstöä ja muita “hauskoja” hääleikkejä ja jättijuhlien tuntua. Myös me haluamme haastaa tämän perinteisen ajatuksen häistä ja kuistata korvaasi kysymyksen:

“Mitä jos pitäisitte teidän häänne takapihalla?”

Se voi olla kirjaimellisesti oman kodin takapiha, tai mikä tahansa  paikka, jossa koette olevanne kuin kotona. Se voi olla mökki, mummola, kansallispuisto, lähimetsä, Lapin tunturit, Kolin kansallismaisema, Nuuksion metsät… 

Tärkeintä on se, että siellä on hyvä olla ja voitte olla kuin kotonanne, kuin takapihalla. Rennosti juhlimassa teidän rakkauttanne.


Se on mikä tahansa paikka, jossa…
 
 • on vain teille läheisimmät ihmiset paikalla
 • on rento ja onnellinen ilmapiiri ilman mitään jäykkyyttä
 • ohjelmaa on vähän, ehkä puhetta tai musiikkia (ei kiusallisia hääleikkejä, kiitos)
 • ehdit jutella kaikkien vieraiden kanssa oikeasti päivän aikana

Miten tämä siis toimii?

TAKAPIHALLA-palvelupakettiin kuuluu 5 vaihetta

1

JUTELLAAN

Koska hääkuvaajan valinta on iso päätös tehdä vain netin perusteella, moikkaamme molemmat teidät videon välityksellä. Vasta tämän puhelun jälkeen teidän tarvitsee päättää varauksesta.

2

HARJOITUSKUVAUS

Jokaiseen pakettiin kuuluu harjoituskuvaus, joka auttaa erityisesti, jos ette ole tottuneet olemaan kameran edessä yhdessä.

3

SUUNNITTELU

Tapaamme 2-4 viikkoa ennen häitä ja suunnittelemme yhdessä mm. upeat luonnonmaisemat teidän potreteillenne.

4

HÄÄPÄIVÄ

Hääpäivänä voitte keskittyä nauttimaan päivästä samalla kun Viivi soluttautuu osaksi vierasjoukkoa tallentamaan päivänne tunnelman upeiksi kuviksi.

5

ALBUMI-ILTA

Noin kuukausi häiden jälkeen katsotte Susannan kanssa kuvat yhdessä läpi! Samalla teette päätökset kuvatuotteista ja valitsette yhdessä kuvat hääalbumiinne.

Jatketaan keskustElua

Jos kuvaus meidän kanssa kiinnostaa ajatuksen, sovitaan puhelinaika ja Susanna soittaa sinulle puhelun, jonka aikana jutellaan rennosti lisää teidän hääpäivästänne ja kuvatoiveistanne. Puhelu on tosi matalan kynnyksen juttu, eikä velvoita teitä mihinkään. Voit vastaa suoraan meidän sähköpostiin sopivan ajan kanssa.

KUVATUOTTEET & KUVAUSPAKETIT

HINNASTO

Hääalbumi

Jokaiseen pakettiin kuuluu minikokoinen hääalbumi ja 30 ensimmäistä kuvaa siihen. Albumiin voi ostaa lisäkuvia tai sitä voi suurentaa halutessaan albumi-illassa häiden jälkeen.

Tyypillisesti hääparit haluavat päätyvät parantamaan albumin kokoa ja kuvien määrää noin 800-1200 eurolla.

Taulut

Taulut muistuttavat seinällä siitä, mikä ja ennen kaikkia ketkä ovat elämässämme tärkeimpiä. Tauluista voi koota myös kokoelman, joka muodostaa tarinan.
Alkaen 150€

Lahjakuva

Muutama valokuva lahjalaatikossa on täydellinen lahja esim. vanhemmille. Valokuvat ovat fine art -paperia ja ne voi kehystää tai pitää esillä sellaisenaan.
Alkaen 30€

Kiitoskortit

Suosituin tuotteemme! Suunnittelemme unelmienne kiitoskortit yksilöllisesti toiveidenne mukaan. Hintaan kuuluu suunnittelu ja kirjekuori.
7€ / kpl

KUVAUSPAKETIT

1.

2750€

Dokumentaarinen hääkuvaus aamuvalmisteluista ja yksityiskohdista iltaan saakka. Saatte koko päivän tarinan taltioitua upeaksi kokonaisuudeksi. Kuvausaika 12 tuntiin asti.

Päivästä tulee noin 500-600 digitaalista kuvaa ja iso hääalbumi.

 • Takapihalla häätiimi tukenasi
 • Harjoituskuvaus
 • Matkakulut kuuluvat hintaan
 • Hääalbumi 100 kuvalla

2.

2500€

Dokumentaarinen hääkuvaus vihkimisestä ja potrettikuvista illan taitteeseen asti. Sisältää kaikki päivän tärkeimmät hetket. Kuvausaika 10 tuntiin asti.

Päivästä tulee noin 400-500 digitaalista kuvaa ja keskikokoinen hääalbumi.

 • Takapihalla häätiimi tukenasi
 • Harjoituskuvaus
 • Matkakulut kuuluvat hintaan
 • Hääalbumi 50 kuvalla

3.

2300€

Dokumentaarinen hääkuvaus päivän tärkeimmistä tapahtumista alkaen vihkimisestä jatkuen ohjelman loppuun. Kuvausaika 8 tuntiin asti.

Päivästä tulee noin 300-400 digitaalista kuvaa ja mini-hääalbumi.

 • Takapihalla häätiimi tukenasi
 • Harjoituskuvaus
 • Matkakulut kuuluvat hintaan
 • Hääalbumi 30 kuvalla

4.

1950€

Dokumentaarinen hääkuvaus vihkimisestä ja potrettikuvista sekä muutama tunti juhlaa Kuvausaika 6 tuntiin asti.

Päivästä tulee noin 200-300 digitaalista kuvaa ja mini-hääalbumi.

 • Takapihalla häätiimi tukenasi
 • Harjoituskuvaus
 • Matkakulut kuuluvat hintaan
 • Hääalbumi 30 kuvalla

Oletko valmis seikkailemaan?

Jatketaan keskustelua puhelimessa! Se ei sido mihinkään. Lähetä viestiä info@takapihalla.fi

info@takapihalla.com
+358445300610