KUVATUOTEHINNASTO

KUVATUOTE- HINNASTO

ALBUMIT

Perusalbumi

Perusalbumi kuuluu pakettiisi. Se on kaunis ja pelkistetty albumi, joka on täydellinen vaihtoehto laadukasta perusalbumia haluavalle. Albumin kansimateriaali on miellyttävän tuntuista kangasta ja sivut aukeavat täysin joka aukeamalta.

Pakettiisi kuuluvan albumin korotus suurempaan kokoon:

Iso 30x30cm  400€
Keski 25x25cm  200€

Lisäkuvien hinta 7€/kpl

Fine art -albumi

Olemme melko varmoja, että Fine art -albumi kaunein hääalbumi, jonka olet koskaan nähnyt! Se on niin kaunis, että sitä haluaa pitää esillä kodissaan näkyvällä paikalla. Albumi on täysin käsintehty ja jokainen yksityiskohta on viimeistelty. Markkinoiden paras ja laadukkain albumi, joka kestää vuosikymmenestä toiseen.

Pakettiisi kuuluvan albumin korotus Fine Art -malliston vastaavan kokoiseen:

200€

TAULUT

Taulujen avulla kuvista voi nauttia joka päivä. Ne muistuttavat seinällä siitä, mikä on elämässä tärkeintä: perhe. Tauluista voi koota myös kokoelman, joka muodostaa tarinan.
Kaikki taulut valmistetaan Suomessa ja ne toimitetaan ripustusvalmiina.

XL  750€
L  650€
M  450€
S  350€
XS  250€
Pöytäkehys 150€

KUVALAATIKKO

Paperikuvat ovat fine art -taidepaperille vedostettuja kuvia, joissa on valmiina kestävyyttä lisäävä paspartou. Kuvat ovat kehystysvalmiita ja niitä voi pitää esillä myös laatikon mukana tulevassa puisessa pidikkeessä.

450 € / 10 kuvaa
27€ / lisäkuva

LAHJAKUVA

Muutama valokuva lahjalaatikossa on täydellinen lahja esim. kaasoille, bestamanille tai vanhemmille. Valokuvat ovat paksua fine art -paperia ja ne voidaan kehystää tai pitää esillä sellaisenaan.

Keskikokoinen
15x20cm
60€

Pieni
10x15cm
30€

KIITOSKORTIT

Kiitoskortit ovat mainio tapa muistaa vieraita juhlista. Koska korttien suunnittelu, tilaus ja lähettäminen on aikaavievää, tarjoan vaihtoehdon hoitaa koko prosessin puolestasi! Tilaamalla kiitoskortit kauttani varmistat, että kortit pääsevät perille pian juhlien jälkeen ja eikä sinun tarvitse enää huolehtia niiden hoitamisesta. Kiitoskortteja on yksi- tai kaksiosaisena ja hintaan kuuluu kirjekuori.

5,50 € / kpl

Hääparit käyttävät kuvatuotteisiin keskimäärin noin 1300-1500€ (albumin kanssa) tai 600-800€ (ilman albumia).

Hinnat sisältävät alv. 24% sekä toimituksen kotiinne.

Takapihalla Hääkuvaus
info@takapihalla.fi

Hinnat sisältävät alv. 24% sekä toimituksen kotiinne